Komt u najaarskleding inleveren?

(Alleen bestaande klanten. Wij nemen geen nieuwe inbrengklanten meer aan)

Beer en Bo koopt zelf kleding in maar werkt ook met inbrengklanten. Zij krijgen 40 procent van de verkochte opbrengst. Er mag een maximaal aantal kledingstukken per keer worden ingeleverd. Voor dameskleding is dat 5 items per keer. Voor kinderkleding maximaal 10 items per keer. Uitzonderingen daargelaten. Bijvoorbeeld als we net een bepaalde maat goed kunnen gebruiken. Zo komt de winkel niet te vol te hangen, en krijgt iedereen de kans om haar kleding te verkopen.  Geen schoenen, jassen of accessoires. Een leuke hoed mag wel. De kleinste kindermaten (tot 86/92) nemen we zeer beperkt in. Daar hebben we heel veel voorraad van.

Als uw ingebrachte kleding wordt aangenomen, wordt deze geprijsd en in de winkel gehangen. Als de kleding verkocht wordt krijgt u 40% van de opbrengst. Deze opbrengst kunt u in de winkel besteden of uitbetaald krijgen. Onder de 20 euro kunt u cash in de winkel krijgen. Bedragen boven de 20,- worden alleen per bankoverschrijving uitbetaald. Probeert u uw tegoed op te bouwen zodat we niet elke dag bezig zijn met uitbetalingen! Om praktische redenen kunt u uw kleding niet terugkrijgen.

Alle kleding die we bij Beer en Bo verkopen wordt gewassen en gestreken. Een deel van de kleding kopen we zelf in en een deel krijgen we via inbreng van particulieren. De kleding moet aan de volgende eisen voldoen, anders kan uw tas niet worden aangenomen.

WEL: Alleen MERKKLEDING (WE of Zara alleen in nieuwstaat), fris, eigentijds, zonder beschadigingen (vlekken, gaatjes, haaltjes), recent gewassen en gestreken en netjes opgevouwen. Als uw kleding niet aan alle eisen voldoet, kunnen we deze niet aannemen.

NIET: verwassen of pillig, gedateerd, non-merk zoals H&M, Primark, Wibra of Terstal (uitzonderingen daargelaten), kleding met grote opdrukken van cartoons, ongewassen, ongestreken, niet fris ruikend, haren van huisdieren.

U kunt uw tas in de ochtend tussen 10 en 13 uur in de winkel inleveren. Daar wordt de kleding beoordeeld. Op zaterdag kunnen we nieuw ingebrachte kleding niet beoordelen. U kunt uw tas dan alleen achterlaten met een briefje met al uw gegevens.

Als uw kleding wordt verkocht bouwt u een tegoed op dat u in de winkel kunt besteden, of uitbetaald kunt krijgen. De kleren die na een aantal weken nog steeds niet verkocht zijn, gaat naar het goede doel.

Om praktische redenen kunt u uw kleding niet terug krijgen. Uitzonderingen daar gelaten, als het bijvoorbeeld om een uniek of kostbaar item gaat. Soms hebben we een inbreng-stop. Dan is er veel kleding ingeleverd en voorlopig geen plek om nieuwe kleding op te hangen. Dan kan het zijn dat we uw tas niet aannemen. 

Belangrijk om te weten: na een jaar vervalt uw opgebouwde tegoed. U kunt deze dan niet meer besteden of uitbetaald krijgen. Dus: items die een jaar geleden zijn verkocht en nog steeds niet zijn uitbetaald, worden uit het systeem gehaald.

De opbrengst hiervan wordt dan 100% van Beer en Bo. 

Let op: Beer en Bo is niet verantwoordelijk voor gestolen, beschadigde of zoekgeraakte items. Wij doen uiteraard onze uiterste best om uw spullen met zorg te behandelen.