Home » Inbreng

De kleding die nu wordt ingenomen komt pas in de nieuwe winkel te hangen!

Alle kleding die we bij Beer en Bo verkopen wordt gewassen en gestreken. Daarom ruikt onze winkel ook altijd fris! Een deel van de kleding kopen we zelf in, maar het grootste deel krijgen we via inbreng van particulieren. Ook u kunt inbrengen!

De eisen voor inbreng zijn voor de nieuwe winkel in de binnenstad een stuk strenger geworden. Per keer mag u 1 big shopper inleveren. De kleding moet aan de volgende eisen voldoen, anders wordt uw tas niet aangenomen.

 

Wel: fris, eigentijds, MERKKLEDING (WE of Zara alleen in nieuwstaat), zonder beschadigingen (vlekken, gaatjes, haaltjes), recent gewassen en gestreken en netjes opgevouwen. Schoenen alleen in nieuwstaat tot maat 33 (damesschoenen alle maten mits in nieuwstaat)

Niet: verwassen of pillig, gedateerd, non-merk zoals H&M, Primark, Wibra of Terstal (uitzonderingen daargelaten), kleding met grote opdrukken van cartoons, ongewassen, ongestreken, niet fris ruikend, haren van huisdieren.

 

U kunt de volgende maten inleveren: kindermaten vanaf maat 68 t/m 164 en damesmaten vanaf XXS t/m maat 50. U kunt uw tas in de winkel inleveren tijdens de openingsdagen of u kunt een afspraak maken. Daar wordt de kleding beoordeeld. Als uw kleding wordt verkocht bouwt u een tegoed op dat u in de winkel kunt besteden, of uitbetaald kunt krijgen. U krijgt 40 procent van de verkochte opbrengst na aftrek van de verschuldigde btw. De kleding die na een aantal weken nog steeds niet verkocht is, gaat naar Stichting Mensen in Nood in Harderwijk. Een stichting voor mensen die het financieel moeilijk hebben maar buiten de voedselbank vallen. Om praktische redenen kunt u uw kleding niet terug krijgen. Uitzonderingen daar gelaten, als het bijvoorbeeld om een uniek of kostbaar item gaat. Soms hebben we een inbreng-stop. Dan is er veel kleding ingeleverd en voorlopig geen plek om nieuwe kleding op te hangen. Dan kan het zijn dat we uw tas niet aannemen.