Home » Amberblokjes

De handgemaakte geurblokjes uit Marrakesh zijn een ware hit op dit moment! En niet voor niets, want wie wil er nu niet zo'n heerlijk geurend blokje in huis. De blokjes zijn warm van geur, een beetje orientaals en toch allemaal net even anders. Ze zijn gemaakt uit natuurlijke barnsteenhars en essentiële oliën. Als de intensiteit van de geur iets afneemt, schraap je er wat poeder af. Dit poeder kun je opzuigen met de stofzuiger zodat het lekker ruikt als je je huis schoonmaakt. Maar je kunt het poeder ook gebruiken in een oliebrandertje. Je kunt wel een jaar met een blokje doen!

Amber

€ 4,95

Amber

€ 4,95

Fresh Cotton

€ 4,95

Fresh Cotton

€ 4,95

Het amberblokje Fresh Cotton heeft de warme, zachte en fris zoete geur van katoen. Je kunt een amberblokje als huisparfum/luchtverfrisser vrijwel overal gebruiken waar jij wilt dat het lekker gaat ruiken. Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer, auto, badkamer, toilet, slaapkamer, kledingkast, winkel, kantoor, etc.

 

 

White Musk

€ 4,95

White Musk

€ 4,95

Het amberblokje White Musk heeft een fris zoete geur met een vleugje amber. Je kunt deze heerlijke geurende blokjes als huisparfum vrijwel overal gebruiken waar jij wilt dat het lekker gaat ruiken. Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer, auto, badkamer, toilet, slaapkamer, kledingkast, winkel, kantoor, etc.

Black Musk

€ 4,95

Black Musk

€ 4,95

Het amberblokje BLACK musk heeft een warm zoete geur met een mix van zwarte musk en amber. Je kunt een amberblokje als huisparfum/luchtverfrisser vrijwel overal gebruiken waar jij wilt dat het lekker gaat ruiken. Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer, auto, badkamer, toilet, slaapkamer, kledingkast, winkel, kantoor, etc.

Jasmine

€ 4,95

Jasmine

€ 4,95

Het amberblokje JASMINE heeft een zacht en fris zoete geur van jasmijn bloesem, musk en amber. Je kunt een amberblokje als huisparfum/luchtverfrisser vrijwel overal gebruiken waar jij wilt dat het lekker gaat ruiken. Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer, auto, badkamer, toilet, slaapkamer, kledingkast, winkel, kantoor, etc.

Amber Rose

€ 4,95

Amber Rose

€ 4,95

Het amberblokje AMBER ROSE is een combinatie van de warme ambergeur en de subtiele geur van rozen. Je kunt een amberblokje als huisparfum/luchtverfrisser vrijwel overal gebruiken waar jij wilt dat het lekker gaat ruiken. Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer, auto, badkamer, toilet, slaapkamer, kledingkast, winkel, kantoor, etc.

Gold Blossom

€ 4,95

Gold Blossom

€ 4,95

Het amberblokje GREEN BLOSSOM verspreid een betoverende geur van bloeiende bloemen. Je kunt deze heerlijke geurende blokjes als huisparfum vrijwel overal gebruiken waar jij wilt dat het lekker gaat ruiken. Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer, auto, badkamer, toilet, slaapkamer, kledingkast, winkel, kantoor, etc.