Home » Webshop » Shampoobars » Conditionerbars

 

Heerlijke zachte haren met de handgemaakte Conditioner Bar Vanille. Deze Conditioner Bar maakt je haarverzorging compleet!

De Conditioner Bar Vanille is geschikt voor alle haartypes. Met een shampoo en conditioner bar douche je volledig plasticvrij.

Houd de bar onder de warme douche en verdeel de crème over je haar. Laat het intrekken, spoel het daarna goed uit en geniet van zachte, pluisvrije en heerlijk ruikende haren.

De Conditioner Bar Meloen geeft een heerlijke frisse geur. Vind jij de meloen geur ook altijd zo lekker? Dan is dit zeker geschikt voor jou. Het maakt je haar heerlijk zacht en pluisvrij. Het is geschikt voor normaal tot vet haar en perfect te combineren met de shampoo bar meloen.

Deze Conditioner Bar geeft een zachte en verzorgende crème af. Hij zorgt voor heerlijk zachte, verzorgde en makkelijk doorkambare haren. De Conditioner geeft je haar extra verzorging en dat met de zacht, zoete geur van Honing. Houd de conditioner bar even onder de warme kraan en strijk de bar over je haar, focus vooral op de haarpunten. Laat de conditioner even intrekken en spoel daarna goed uit.

De Conditioner Bar Kokos is ontwikkeld voor alle haartypes, is mild voor haar en huid en zorgt voor zacht en pluisvrij haar.

Deze plasticvrije bar geeft een zachte en verzorgende crème af. Houd de bar even onder de warme kraan en strijk deze over je haar(punten), even laten intrekken en goed uitspoelen.

Gebruik de conditioner dagelijks voor heerlijk zachte en makkelijk doorkambare haren en waan je op een tropisch eiland met de heerlijke geur van de Conditioner Bar Kokos.