Home » Shampoobars » Shampoobars

Deze multifunctionele Shampoo Bar reinigt zacht en geeft een heerlijke kalmeerde geur af. De paars/blauwe kleur werkt als alternatief voor zilvershampoo. De paarse pigmenten helpen bij het verwijderen van gele tinten. Reguliere zilvershampoos maken vaak gebruik van chemische ingrediënten en kunne je haren uitdrogen. Deze shampoo bar is natuurlijker en verzorgt je haar tijdens het wassen. Het kan daardoor net iets minder effectief zijn dan een reguliere zilvershampoo die je gewend bent.

De shampoo bar Tea Tree is speciaal voor alle tea tree liefhebbers. De geur is zo uniek en is dan ook één van de meest bijzondere shampoo bars. Mocht je last hebben van een jeukende of droge hoofdhuid hebben dat is deze bar zeker aan te raden voor jou. De bar reinigt op een milde manier zodat het zeker geschikt is voor een gevoelige hoofdhuid. Het maakt je haar heerlijk fris en verzorgt je hoofdhuid. Na gebruik is droog haar verleden tijd.

Heerlijk! Dat moet het eerste woord zijn wat bij je opkomt als je de Shampoo Bar Vanille ziet en vooral ruikt! Een verwennerij voor je haar, maar ook voor je zintuigen. De bar werkt voedend en herstellend en hij houdt het haar zacht, glanzend en beheersbaar zonder de natuurlijke oliën uit het haar te halen.

Shampoo Bar Sinaasappel heeft de heerlijke friszoete geur van sinaasappel en is geschikt voor vet haar. Daarnaast reinigt de Shampoo Bar op een milde en natuurlijke manier.

De Shampoo Bar Rozenblaadjes is geschikt voor normaal haar en een droge hoofdhuid. De Shampoo Bar heeft door toegevoegde extracten een anti roos werking. De Shampoo Bar ruikt heerlijk en tovert je badkamer om in een rozentuin

De Shampoo Bar Citroen is zorgvuldig samengesteld voor haar dat eerder vet wordt. Het toegevoegde kastanje extract zorgt ervoor dat je haar minder snel vet aanvoelt en brengt het weer in balans. De Shampoo Bar reinigt je haar op een zachte, natuurlijke en prettige manier.

De Shampoo Bar Meloen is geschikt voor normaal tot vet haar. De Bar schuimt royaal. Maak je handen nat en laat de Bar opschuimen. Verdeel het schuim door je haar en was zoals je gewend bent en spoel uit. Het resultaat? Meloen frisse haren!

Voor alle kokos liefhebbers! Het zachte schuim verdeel je makkelijk door je haar met als resultaat een heerlijk fris en schoon gevoel.

De Shampoo Bar Kokos is geschikt voor alle haartypes. Het is zacht en mild en eveneens geschikt voor kinderen. De bar is goed voor ongeveer 80 keer haren wassen.