Home » Studio Roof

Het Nederlandse Studio ROOF creëert sinds 2005 bijzondere objecten waarbij de schoonheid van verbeelding, culturele diversiteit, kunst en ambacht de leidraad vormen. De speelse beeldtaal van dit Amsterdamse familiebedrijf komt terug in haar nieuwste serie maskers voor alle leeftijden.

De creaties van Studio ROOF zijn gemaakt van recycled karton en bedrukt met plantaardige inkten. Volg gemakkelijk de bijgeleverde instructies en bouw je eigen exemplaar in 3D. Solo of juist in een mix, met deze unieke interieurobjecten transformeer je wanden direct tot kleurrijk geheel!

In het echte dierenleven rennen ze onopvallend onder bladeren en takken door, maar deze flamboyante en kleurrijke kevers - uit elke hoek van de wereld - zien eruit alsof ze net van de catwalk zijn gestapt. Geef ze een plekje tussen je artistieke schatten, hang ze aan de muur, laat ze rond kruipen op je tafel en creëer je eigen insectenverhaal.3D object om zelf in elkaar te zetten – plat verpak Gemaakt van gerecycled karton en gekleurd met plantaardige inkt. Afmeting wanneer opgezet: 12 x 7 x 31 cm 2 x A4 sheet met 14 stukjes die je kunt uitdrukken Instructies worden bijgeleverd in de verpakking.

In het echte dierenleven scharrelen ze onopvallend rond onder bladeren en langs takken, maar deze flamboyante en kleurrijke torren – uit alle delen van de wereld – zijn zó van de catwalk gestapt. Geef ze een plek tussen je kunstschatten, hang ze aan de muur, laat ze over je tafel rondkruipen en creëer je eigen insectenverhaal. Gemaakt van recycled karton en bedrukt met plantaardige inkten. Afmeting als opgebouwd: 12 x 9 x 29 cm;

Blossom Wreath

€ 17,95

Blossom Wreath

€ 17,95

Haal dat betoverende lentegevoel in huis met deze krans van Studio Roof. Maak je eigen bloemenkrans met dit weelderig assortiment aan papieren bloemen samen met haar fladderende vriendje bezaait deze het hele jaar door je interieur. Gemaakt van gerecycled karton!

Stel je voor: je hoort het water druppelen, de vogels zingen en plotseling fladdert er een kleurrijk wezen om je hoofd, zo teer en feeëriek dat je je adem inhoudt. En weg is hij! Gelukkig hang je deze vlinder gewoon thuis aan je muur, om lang van te genieten. Gemaakt van recycled karton en bedrukt met plantaardige inkten. Afmeting opgebouwd: 34x7x19.5 cm.

Met deze mooie papieren 3D muurobjecten van Studio Roof maak je iedereen blij. Spaar alle vogels en fleur je muur op met deze 3D wanddecoraties. De objecten zijn eenvoudig in elkaar te zetten.Het pakket bevat 2 A4-vellen met 6 stukjes, gemaakt van gerecycled karton. Afmetingen:  23 x 7 x 27 cm