Voorwaarden kledinginbreng:

Als u wilt samenwerken met Beer en Bo is het belangrijk de volgende zaken te weten. 

- u krijgt 40% van de verkochte opbrengst

- u dient de kleding fris gewassen en gestreken in te leveren. Als de kleding niet fris ruikt of te gekreukt is, kunnen wij deze niet aannemen.

- de kleding wordt bij inname goed door ons nagekeken. Als er na inname, bijvoorbeeld tijdens het prijzen, alsnog een vlek wordt ontdekt, gaat dit item naar het goede doel. U wordt daar niet van op de hoogte gesteld.

- de kleding hangt 8 tot 10 weken in de winkel. U kunt de kleding om praktische redenen niet terugkrijgen. Als het item na deze periode niet verkocht is, gaat deze naar het goede doel.

- Beer en Bo mag de kleding zonder overleg afprijzen. Bijvoorbeeld bij speciale acties, of omdat de kleding al lang in de winkel hangt. 

- uw tegoed is een jaar geldig. Daarna vervalt het bedrag en komt het in handen van Beer en Bo. Daar valt niet over te onderhandelen. U kunt zelf in de gaten houden of u tegoed heeft en of de datum nog niet is verstreken. Dit doet u op uw eigen inlogpagina. Daarover krijgt u een email van Beer en Bo. 

- Beer en Bo is niet verantwoordelijk voor diefstal of schade aan de kleding.

- tegoed onder de 20,- kan cash worden opgehaald in de winkel. Alles boven dit bedrag wordt overgemaakt via de bank. U kunt hiervoor een tikkie of betaalverzoek sturen naar 0627447881. Onder vermelding van uw klantnummer en naam. 

- Door de samenwerking die wij met elkaar aangaan, verwachten we een bepaalde betrokkenheid van onze inbrengklanten. Zo stellen we het op prijs als u de winkel af en toe bezoekt. Daarnaast vinden we het heel leuk als u af en toe (een deel van) uw tegoed in de winkel besteed.