Home » Shampoobars » accessoires

Dit is veel meer dan een bewaarzakje! Gemaakt van sterke sisalvezel waardoor het erg lang meegaat. Geschikt voor de handgemaakte zeep en voor alle shampoo- en conditioner bars. Lekker om je mee te wassen of gewoon om je bars en zeepjes in te bewaren.

Deze body brush is zacht en aangenaam en gemaakt van natuurlijke varkensharen. Verwijdert dode huidcellen, ontstopt de poriën en stimuleert de bloedcirculatie. De ruim 40 cm lange steel is perfect om moeilijk bereikbare plekken te reinigen zoals rug, achterkant benen, voeten etc. Je kan de borstel ook van de steel halen en als handborstel gebruiken.

Dit bamboe zeepplanje is in al zijn eenvoud een mooie verschijning in de badkamer en in de keuken. Met 3 sleuven waardoor het overtollige vocht gemakkelijk weg kan. Makkelijk schoon te maken, gewoon met een beetje zeep....

Deze bamboe zeepplank is in al zijn eenvoud een mooie verschijning in de badkamer en in de keuken. Geschikt voor het bewaren van bijvoorbeeld een shampoo bar, conditioner en body bar. Met 3 sleuven waardoor het overtollige vocht gemakkelijk weg kan. 

De konjac spons met bamboe houtskool is vooral geschikt voor een acne gevoelige en problematische huid. Bamboe houtskool is zeer poreus en absorbeert niet alleen overtollige olie van de huid, het helpt ook om bacteriën die acne veroorzaken te verwijderen. Konjac sponzen zijn gemaakt van de wortel van de konnyaku plant en geweldige natuurlijke gezichts- en huidreinigers.

Heb je wat meer vitaliteit van je huid nodig? Dan is de Konjac spons met roos een prima keuze. Het rozenextract ontgift de huid waardoor deze er weer stralend gaat uit zien. Net als alle andere konjac sponzen geschikt voor elke huid. Je huid wordt zacht, natuurlijk schoon en verfrist. Konjac sponzen zijn gemaakt van de konnyaku plant en geweldige natuurlijke gezichts- en huidreinigers.