Bij Beer en Bo zijn we niet alleen duurzaam op het gebied van kleding, maar verkopen we ook allerlei eerlijke kado-artikelen. Deze producten zijn lokaal geproduceerd, op een duurzame/ fairtrade manier vervaardigd, doen met hun opbrengst iets goeds voor de wereld. Of het zijn parels uit de natuur of gewoon handgemaakt in Harderwijk. 

Heeft u al ontdekt dat onze winkel heerlijk ruikt? Dat zijn de amberblokjes uit Marrakech. Geurblokjes voor in huis in allerlei zalige orientaalse geuren. Gewoon op een schaaltje en genieten maar.

Nieuw in de winkel zijn de tassen en kussenhoezen van Kompisar. Handgeprint, van katoen en heel uitgesproken door de portretten die er op zijn afgebeeld. Afkomstig uit Zweden!

De prachtige toverlampen van het Houtlokael zijn een echte aanwinst voor Beer en Bo. In de grote lamp gaan de platen van Wolfeetje...

 ...en in de kleine kun je verschillende ansichtkaarten doen. Zo sfeervol en sprookjesachtig!

We verkopen heel veel prachtige ansichtkaarten, waaronder die van Wolfeetje, Studio Kuukeluus, Illuster, Coheem, de kleurrijke knusse tafereeltjes van Esther Bennink en de sprookjesachtige illustraties van Iris-Esther. Kijk maar naar het prachtige vosje hieronder...