Bij Beer en Bo zijn we niet alleen duurzaam op het gebied van kleding, maar verkopen we ook allerlei originele kado-artikelen. Bij ons kun je echt iets bijzonders vinden, dat vaak niet in andere winkels ligt. Veel van onze producten zijn lokaal geproduceerd, op een duurzame/ fairtrade manier vervaardigd, of doen met hun opbrengst iets goeds voor de wereld. Of het zijn parels uit de natuur of gewoon handgemaakt in Harderwijk. 

Heeft u al ontdekt dat onze winkel heerlijk ruikt? Dat zijn de amberblokjes uit Marrakech. Geurblokjes voor in huis in allerlei zalige orientaalse geuren. Gewoon op een schaaltje en genieten maar.

Prachtige gedichten van onder andere Little Universe zijn volop te vinden in onze winkel. Gewoon om neer te zetten met een van de prachtige houdertjes van Doing Goods, of om eindeloos doorheen te bladeren in de mooie gedichtboeken die we verkopen. 

De prachtige toverlampen van het Houtlokael zijn een echte aanwinst voor Beer en Bo. In de grote lamp gaan de platen van Wolfeetje...

 ...en in de kleine kun je verschillende ansichtkaarten doen. Zo sfeervol en sprookjesachtig!

We verkopen heel veel prachtige ansichtkaarten, waaronder die van Wolfeetje, Illuster, The Lemonbird, Stokwolf, Studio Caats, Studio Zwaanstraat, de kleurrijke knusse tafereeltjes van Esther Bennink en de sprookjesachtige illustraties van Iris-Esther. Kijk maar naar het prachtige vosje hieronder...