Beer en Bo is bedacht en wordt gerund door mij, Berith: voormalig tv-journalist en nu de trotse eigenaar van deze bijzondere conceptstore. Tweedehands kleding was altijd al favoriet en het zelf gaan verkopen was dan ook een droom die uitkwam. Samen met de duurzame kado-artikelen hoop ik dat Beer en Bo echt iets toevoegt aan het winkelaanbod in Harderwijk. Het milieu ligt mij na aan het hart en het voelt dan ook heel goed om klanten meer vertrouwd te laten worden met duurzame producten die ook nog eens heerlijk en prachtig zijn. Want waarom nieuwe kleding kopen, terwijl er zoveel kwalitatief hoogwaardige tweedehands kleding te krijgen is? En waarom je haren en kleding nog langer wassen met chemische zeep in plastic verpakkingen terwijl er zoveel mooie milieu-vriendelijke alternatieven zijn? Elke dag voelt het zo goed om deze mooie duurzame producten te mogen verkopen en de wereld weer een klein stukje beter te maken!

Door Jaqueline kan ik 1 keer per maand een zaterdag vrij nemen en dat is goud waard! Deze dame heeft een verantwoordelijke baan en een druk gezinsleven. Desondanks neemt ze 1 keer per maand de toko voor haar rekening. Gewoon omdat ze werken bij Beer en Bo zo leuk vindt! En dat doet ze vol enthousiasme en betrokkenheid!

Ook Sandra is onmisbaar bij Beer en Bo. Als je je afvraagt waarom onze kleding er zo altijd netjes uitziet? Dat komt door haar. Onverwoestbare strijkhulp die al honderden kledingstukken door haar handen heeft laten gaan. Haar bescheiden wens tijdens het strijken...een lekker jazz muziekje en een kopje thee.