Home » Wie zijn wij

Na een jarenlange carriere in de journalistiek, besloot ik, Berith, bijna 2 jaar geleden het roer helemaal om te gooien. Ik kwam in Harderwijk wonen en miste een tweedehands kledingwinkel voor kinderen. In mijn vorige woonplaats was ik hier vaste klant. Dus waarom niet zelf zo'n winkel beginnen? Na ruim een jaar in de wijk Stadsdennen, heb ik een aardige vaste klantenkring opgebouwd en was het tijd voor een volgende stap. Een groter pand in de binnenstad van Harderwijk! Een plek waar ik het concept Beer en Bo nog verder kan uitbreiden. Beer en Bo staat voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Niet alleen met de prachtige tweedehands kleding. Maar nu ook met nieuwe producten die qua productie of opbrengst bijdragen aan een betere wereld. Eerlijke, mooie spullen die uitblinken in originaliteit. Want met een outfit en een rugzakje van Beer en Bo, onderscheid je je echt van de massa! 

Door Jaqueline kan ik 1 keer per maand een zaterdag vrij nemen en dat is goud waard! Deze dame heeft een verantwoordelijke baan en een druk gezinsleven. Desondanks neemt ze 1 keer per maand de toko voor haar rekening. Gewoon omdat ze werken bij Beer en Bo zo leuk vindt! En dat doet ze vol enthousiasme en betrokkenheid!

Ook Sandra is onmisbaar bij Beer en Bo. Als je je afvraagt waarom onze kleding er zo altijd netjes uitziet? Dat komt door haar. Onverwoestbare strijkhulp die al honderden kledingstukken door haar handen heeft laten gaan. Haar bescheiden wens tijdens het strijken...een lekker jazz muziekje en een kopje thee.